ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟΨΗ

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 

Το ασφαλιστικό γραφείο ΑΠΟΨΗ ΑΕ – ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, που εδρεύει στο Γαλάτσι, είναι η ιδανική επιλογή και βασικός προορισμός στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες ασφάλειες και ασφαλιστικά προγράμματα.

Έχοντας ήδη πίσω μας πέντε χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο χώρο, η ΑΠΟΨΗ ΑΕ – ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ είναι ένα ασφαλιστικό γραφείο με δυναμική παρουσία! Δημιουργήθηκε στην αρχή της οικονομικής κρίσης, που έπληξε και την χώρα μας, με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες ασφαλιστικές προσφορές στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

 

Με το πρόγραμμα Άποψη – Επιλογές σας δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το σύνολο των αναγκών σας: αυτοκίνητο, σπίτι, επιχείρηση, υγεία, πρόληψη & φροντίδα.

Έτσι, εξασφαλίζετε:

 Αξιοπιστία – Εγγύηση – Φερεγγυότητα

 Δωρεάν ασφαλιστικές συμβουλές για κάθε θέμα

 Δωρεάν οικονομικούς συμβούλους για θέματα δανείων, μικρών επιχειρήσεων

Παράλληλα, παρέχουμε νομική βοήθεια σε θέματα συντάξεων, διεκδικήσεων, τραπεζών, δανείων κλπ, πάντα σε συνεργασία με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας.

Τα δύο υποκαταστήματά μας (Γαλάτσι – Νέα Ιωνία), καλύπτουν πλήρως τα δυτικά και βορειοδυτικά προάστια της Αττικής, ενώ χάρη στο ευρύ δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε πελάτες από όλη την Αττική.

Η φιλοσοφία του ασφαλιστικού γραφείου ΑΠΟΨΗ ΑΕ – ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, που εδρεύει στο Γαλάτσι, γύρω από τις ασφάλειες είναι καθαρά πελατοκεντρική και διαφέρει από τα υπόλοιπα πρακτορεία ασφαλειών.

ΑΠΟΨΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΕ
ΑΦΜ 997645507
ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΡ ΜΗΤΡΩΟΥ 320637
ΑΡ ΓΕΜΗ 123656103000

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Οι καλύτερες ασφαλιστικές προσφορές στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.